Kantoorinrichting Almelo | Quadrum Capital

Je kantoorinrichting nieuw leven inblazen? Daar helpen wij je graag verder mee.

KATO helpt je graag een nieuwe inspirerende omgeving te realiseren, waarin personeel optimaal presteert. De kantoorinrichting van een bedrijf geeft een boodschap aan klanten en medewerkers. Een inspirerend en mooie kantoorinrichting zorgt voor een hogere arbeidsproductiviteit, een lager ziekteverzuim en tevreden medewerkers. Het kan een hele klus zijn om je kantoor mooi, maar ook praktisch in te richten. In onze showroom kun je ervaren hoe verschillende kantoormeubelen tot zijn recht komen in een ruimte. Wij hebben voor elke vraag een interieurbouw oplossing op maat.

Ergonomische kantoorinrichting

Wij beschikken over een groot assortiment kantoormeubelen, zoals vergadertafels, kantinestoelen, verlichting, bureaustoelen en lounge meubelen. Door ons ruime aanbod kunnen we de perfecte kantoorinrichting realiseren. De kantoor inrichting moet praktisch zijn, maar het is ook van belang dat het er mooi uit ziet. Daarom bieden wij een scala aan merken zodat we voor iedere stijl en elk budget de kantoorinrichting kunnen realiseren. Tegenwoordig is het erg belangrijk om ergonomisch te werken. Een gezonde en actieve werkhouding bevordert de arbeidsproductiviteit en gezondheid van je medewerkers. Daarom hebben wij in ons assortiment onder meer ook ergonomische bureaustoelen en verstelbare tafels opgenomen. We vertellen je er graag meer over tijdens een adviesgesprek. Bekijk onze recente projecten.

Al meer dan 20 jaar verzorgen we bij KATO kantoorinrichtingen voor veel uiteenlopende bedrijven. Wij weten maar al te goed dat het inrichten van een kantoor geen gemakkelijke opgave is. Naast dat je te maken krijgt met verschillende meningen moet je ook direct denken aan de verlichting, vloerbedekking, directiemeubelen, kantinemeubelen, scheidingswanden, ontvangstmeubelen, de kleuren en ga zo maar door. Wij kunnen jou werk uit handen nemen en helpen je graag verder!

Behoefte aan een adviesgesprek?

We komen graag met je in contact! Vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.