Waarom KATO?

  • Jouw adviseur in kantoorinrichting
  • Partner van Gispen
  • Fullservice projectinrichting
  • Samenwerking met interieurarchitecten
  • Verkoop, levering & montage
  • Team KATO
  • verhuizing kantoor

WIE ZIJN WIJ?

KATO Kantoorinrichting & Projecten is in 1994 begonnen met de handel in kantoorartikelen en -meubilair. De markt is sindsdien veel veranderd waarbij ‘het nieuwe werken’ tegenwoordig een hoofdrol speelt, hierbij voelt KATO de tijdgeest feilloos aan.

Bij het nieuwe werken draait alles om een gezonde mix van werken, wonen en vrije tijd. Het stoffige imago van saaie kantoren, ingericht met fantasieloos meubilair, is achterhaald. Het werken is tegenwoordig flexibel en minder gebonden aan tijd en plaats. Het is veel conceptmatiger en daar spelen wij op in. Bij KATO wordt een mix gemaakt tussen design en budget, maar altijd zo dat men zich thuis blijft voelen op de werkplek. Bij effectief werken moet de omgeving waarin je dat doet, inspirerend zijn en niet geestdodend. Bij ons kun je terecht op het gebied van adviseren, ontwerpen, inrichten en aankleden van kantoren en ontmoetingsruimtes. Als allround kantoorinrichter leven wij onze missie: “het creëren van beleving en realiseren van werkplezier”.

ADVIES OP MAAT

KATO kruipt in de huid van de gebruikers als het gaat om beleving, sfeer en functie. Daarnaast willen we graag weten wat een bedrijf zelf wil uitstralen en welke middelen er beschikbaar zijn. Het voldoen aan de vereiste kwaliteit en duurzaamheid van de producten en materialen is hierbij vanzelfsprekend. Vanuit een gedegen persoonlijk advies, creatieve voorstellen en een uitgebreid assortiment gaan wij altijd voor een optimaal resultaat.

Sinds 1 april 2012 zit KATO in een strak, licht designgebouw en beschikt tevens over een mooi verbouwde boerderij aan de Josink Hofweg in Enschede. In de showroom van ruim 1500 m² kunnen klanten persoonlijk ervaren hoe de designmeubels eruit zien, voelen en werken. Bij twijfel kan uiteraard zonder probleem een proefplaatsing worden aangevraagd. Daarnaast kan er vrijblijvend een offerte aangevraagd worden op onze website.. Per doelgroep heeft KATO samenwerkingen met interieurarchitecten waarbij merken worden gevoerd als GispenDepadovaHerman Miller, en Sedus. Referenties zijn onder andere ReggefiberVolkerWessels en Aveleijn.

OET TWENTE

Afspraak is afspraak, zoals je van een Twents bedrijf mag verwachten. Maar wij doen er nog een schepje bovenop. Wij verrassen je graag en zijn pas tevreden wanneer jij dat bent! Beleving en werkplezier staan ook bij onszelf hoog in het vaandel.

KATO, dat werkt lekker!

Contact opnemen
Martijn Engbers Sales and purchase manager
Martijn Engbers Sales and purchase manager

Vroeger wou Martijn profvoetballer worden, maar dat zat er helaas niet in. Martijn is inmiddels al bijna weer 10 jaar werkzaam bij KATO. Begonnen als stagiare en opgewerkt tot mede eigenaar van KATO. Martijn staat dag en nacht klaar voor KATO en is  allesbehalve een 9 tot 5 werker! Het leuke aan zijn werk vindt hij de variatie, het organiseren en zijn gezellige collega’s. Als Martijn te laat is neemt die de volgende werkdag altijd wat lekkers mee!

Ruben Siegersma Verkoop binnendienst
Ruben Siegersma Verkoop binnendienst

Ruben weet precies wat er speelt binnen het bedrijf. Hij is begonnen als monteur en inmiddels vast onderdeel van de binnendienst. Bij Ruben ben je aan het juiste adres als het gaat om planning, inkoop en verkoop. Ook staat hij graag klanten te woord, beantwoordt vragen en komt met passende adviezen. Is hij even niet beschikbaar aan de telefoon? Dan staat hij waarschijnlijk bij de koffieautomaat om zijn 12e bak koffie te zetten.

Fun fact: zie je een KATO Renault Twizy rijden? Grote kans dat het Ruben is!

Vragen? Bel Ruben op 053 428 3737

Marloes Özkan Ontwerpstudio
Marloes Özkan Ontwerpstudio

Al sinds haar 18e werkt Marloes in de interieurbranche en heeft zij zo’n beetje alle mogelijke wegen in deze branche bewandeld, van verkoper bij een woonwinkel tot ontwerper bij een interieurarchitect. Bij KATO komt alles samen, namelijk: verkoop, vormgeving en creativiteit. Marloes vindt het gaaf om samen een concept tot een mooi eindresultaat te kunnen brengen. Ze is een talent in het vertalen van de wensen van de opdrachtgever tot een interieurontwerp. Daar kan ze haar creativiteit in kwijt. Dat ze om de hoek woont en nog geen 5 minuten hoeft te fietsen, is daarnaast ook mooi meegenomen. Marloes is een bezige bij en kan niet stilzitten.

Fun fact: Marloes wilde vroeger ornitholoog worden. Oftewel, vogeldeskundige. Wees maar niet bang, gelukkig laat ze haar liefde voor vogels niet in elk interieurontwerp terugkomen!

Benieuwd wat Marloes voor jou kan betekenen? Neem contact op met Marloes via marloes@katoprojecten.nl

Clarence Moor Monteur
Clarence Moor Monteur

Hoe fijn is het als je vorige werkgever je promoot bij KATO Kantoorinrichting & Projecten. Zo is Clarence bij KATO terecht gekomen. Vanuit Gronau Westfalen komt Clarence elke dag de grens over om in Nederland prachtige kantoren in te richten. Afhankelijk van de planning staat hij bijna elke dag om 06:30 uur aan de zaak. Maar wel altijd met een brede lach op zijn gezicht! Het leuke aan zijn job vindt hij het monteren en de diversiteit. Zowel het werken op verschillende locaties als de diversiteit in het mooie team. Clarence beschikt over een flinke dosis aan ruimtelijk inzicht, denkt in oplossingen en houdt het overzicht.

Fun fact: Clarence is gek op snacks! Maar dan wel helemaal healthy, namelijk snoeptomaatjes of paprika snacks. Ook staat er elke dag kwark op zijn menu.

Rob Duijn Monteur
Rob Duijn Monteur

Rob is een echte aanpakker met kracht in de mouwen. In een korte tijd heeft hij zich omhoog gewerkt naar 1e monteur. Op een collegiale en natuurlijke manier weet Rob de boel aan te sturen. Hij zorgt er samen met zijn collega’s voor dat alle werkzaamheden soepel verlopen. Vooral de grote projecten waar KATO de complete inrichting verzorgt zijn uitdagend. Het geeft hem een dankbaar gevoel als er weer een project afgerond is. De gezellige collega’s mogen daarbij natuurlijk ook niet ontbreken!

Fun fact: de muziek staat altijd en overal aan. Rob is namelijk een echte muziekliefhebber. In zijn vrije tijd is hij veel op festivals en bij concerten te vinden.

Swen Jansema Monteur
Swen Jansema Monteur

Swen komt samen met zijn collega’s bij verschillende klanten door heel het land. Het bouwen van stoelen en deskbikes kan hij als de beste. Dit vindt hij dan ook erg leuk om te doen. Het project bij Regio Twente heeft de meeste indruk gemaakt op Swen. Nog niet eerder heeft hij zo veel producten naar één klant zien gaan.

Fun fact: vanuit Hengelo kwam Swen eerder altijd met zijn scooter naar KATO gescheurd. Maar sinds hij zijn auto rijbewijs heeft maakt hij de weg onveilig met de auto.