Waarom KATO?

  • Jouw adviseur in kantoorinrichting
  • Partner van Gispen
  • Fullservice projectinrichting
  • Samenwerking met interieurarchitecten
  • Verkoop, levering & montage
  • Team KATO
  • verhuizing kantoor
  • Projectinrichting | KATO projecten

WIE ZIJN WIJ?

KATO Kantoorinrichting & Projecten is in 1994 begonnen met de handel in kantoorartikelen en -meubilair. De markt is sindsdien veel veranderd waarbij ‘het nieuwe werken’ tegenwoordig een hoofdrol speelt, hierbij voelt KATO de tijdgeest feilloos aan.

Bij het nieuwe werken draait alles om een gezonde mix van werken, wonen en vrije tijd. Het stoffige imago van saaie kantoren, ingericht met fantasieloos meubilair, is achterhaald. Het werken is tegenwoordig flexibel en minder gebonden aan tijd en plaats. Het is veel conceptmatiger en daar spelen wij op in. Bij KATO wordt een mix gemaakt tussen design en budget, maar altijd zo dat men zich thuis blijft voelen op de werkplek. Bij effectief werken moet de omgeving waarin je dat doet, inspirerend zijn en niet geestdodend. Bij ons kun je terecht op het gebied van adviseren, ontwerpen, inrichten en aankleden van kantoren en ontmoetingsruimtes. Als allround kantoorinrichter leven wij onze missie: “het creëren van beleving en realiseren van werkplezier”.

ADVIES OP MAAT

KATO kruipt in de huid van de gebruikers als het gaat om beleving, sfeer en functie. Daarnaast willen we graag weten wat een bedrijf zelf wil uitstralen en welke middelen er beschikbaar zijn. Het voldoen aan de vereiste kwaliteit en duurzaamheid van de producten en materialen is hierbij vanzelfsprekend. Vanuit een gedegen persoonlijk advies, creatieve voorstellen en een uitgebreid assortiment gaan wij altijd voor een optimaal resultaat.

Sinds 1 april 2012 zit KATO in een strak, licht designgebouw en beschikt tevens over een mooi verbouwde boerderij aan de Josink Hofweg in Enschede. In de showroom van ruim 1500 m² kunnen klanten persoonlijk ervaren hoe de designmeubels eruit zien, voelen en werken. Bij twijfel kan uiteraard zonder probleem een proefplaatsing worden aangevraagd. Daarnaast kan er vrijblijvend een offerte aangevraagd worden op onze website.. Per doelgroep heeft KATO samenwerkingen met interieurarchitecten waarbij merken worden gevoerd als GispenDepadovaHerman Miller, en Sedus. Referenties zijn onder andere ReggefiberVolkerWessels en Aveleijn.

OET TWENTE

Afspraak is afspraak, zoals je van een Twents bedrijf mag verwachten. Maar wij doen er nog een schepje bovenop. Wij verrassen je graag en zijn pas tevreden wanneer jij dat bent! Beleving en werkplezier staan ook bij onszelf hoog in het vaandel.

KATO, dat werkt lekker!

Contact opnemen