Waarom KATO?

  • Jouw adviseur in kantoorinrichting
  • Partner van Gispen
  • Fullservice projectinrichting
  • Samenwerking met interieurarchitecten
  • Verkoop, levering & montage
  • verhuizing kantoor

WIE ZIJN WIJ?

KATO Kantoorinrichting & Projecten is een bedrijf dat in 1994 is begonnen met de handel in kantoorartikelen en -meubilair. De markt is sindsdien veel veranderd waarbij ‘het nieuwe werken’ tegenwoordig een hoofdrol speelt, hierbij voelt KATO de tijdgeest feilloos aan.

Bij het nieuwe werken draait alles om een gezonde mix van werken, wonen en vrije tijd. Het stoffige imago van saaie kantoren, ingericht met fantasieloos meubilair, is achterhaald. Het werken is tegenwoordig flexibel en minder gebonden aan tijd en plaats. Het is veel conceptmatiger en daar speelt KATO op in. Bij KATO wordt een mix gemaakt tussen design en budget, maar altijd zo dat men zich thuis blijft voelen op de werkplek. Bij effectief werken moet de omgeving waarin je dat doet, inspirerend zijn en niet geestdodend.

Sinds 1 april 2012 zit KATO in een strak, licht designgebouw en beschikt tevens over een mooi verbouwde boerderij aan de Josink Hofweg in Enschede. In onze showroom kunnen klanten persoonlijk ervaren hoe de designmeubels werken in de omgeving maar kan er ook online worden gekocht in onze webshop. Per doelgroep heeft KATO samenwerkingen met interieurarchitecten waarbij merken worden gevoerd als GispenDepadovaHerman Miller, en Sedus. Referenties zijn onder andere ReggefiberVolkerWessels en Aveleijn.

Contact opnemen
Thijs Verdriet Alg. directeur/ondernemer
Martijn Engbers - Sales and purchase manager
Martijn Engbers Sales and purchase manager
Dennis Agterbos Sales and purchase manager
Lucia Reuvers Office manager
Patrick Ceven Online Marketeer
Rick Japink Monteur
Gabriel Youssef Monteur
Ruud Spijker Monteur
Stijn Bruns Monteur
Tak Muangkot Monteur
Pascal Reuvers Monteur
Mark Diele Monteur
Twan Liefers Stagiair