Projectinrichting

Al meer dan 20 jaar verzorgen wij de kantoor- en projectinrichting van A tot Z voor uiteenlopende bedrijven en organisaties. Wij weten als geen ander dat het inrichten van een kantoor geen gemakkelijke opgave is. Bij alles wat wij leveren staat kwaliteit voorop. Wij zijn officieel dealer van kwaliteitsmerken zoals Gispen, Sedus, Depadova, Softline en Cascando. Door ons ruime assortiment kunnen wij kantoor- en projectinrichting realiseren in diverse stijlen en voor ieder budget. Wij hebben de deskundigheid in huis om jou te adviseren en te begeleiden naar en complete inrichting.

Full-service projectinrichter

Met het inrichten van kantoren zijn wij bij KATO Kantoorinrichting & Projecten gericht op het totaalplaatje. Bij het inrichten van het kantoor blijft het vaak niet bij de meubelen alleen. Je wilt natuurlijk ook graag dat de vloerbedekking, raambekleding en systeemwanden passen bij het nieuwe interieur. Kato projectinrichting verzorgt het totaalpakket, zodat je kantoor helemaal in evenwicht is.

Wij helpen bij de projectinrichting van verschillende organisaties. Of het nu gaat om een kantoor, gezondheidscentrum, mediatheek of onderwijsinstelling. Of je nu de complete projectinrichting verzorgd wil hebben, of alleen het inrichten van een specifieke ruimte, denk hierbij aan het inrichten van vergaderruimtes, kantines, wachtruimtes enzovoorts. Wij nemen, als projectinrichter, graag het werk uit handen.

Samen brengen we jouw wensen en behoeften in kaart. Samen met onze interieurontwerpers worden je wensen besproken en vervolgens uitgewerkt. KATO is een full-service projectinrichter die in al je interieurwensen kan voorzien. Maatwerk is bij ons dan ook geen probleem. KATO Kantoorinrichting & Projecten laat je verrassen met praktische oplossingen en vernieuwende ontwerpen. Benieuwd naar verschillende projectinrichtingen die wij hebben verzorgd? Laat je inspireren door onze projecten!

Bekijk onze projecten

Behoefte aan een adviesgesprek?

We komen graag met je in contact! Vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.