Al meer dan 20 jaar verzorgen wij de kantoor- en projectinrichting van A tot Z voor uiteenlopende bedrijven en organisaties. Wij weten als geen ander dat het inrichten van een kantoor geen gemakkelijke opgave is. Bij alles wat wij leveren staat kwaliteit voorop. Wij zijn officieel dealer van kwaliteitsmerken zoals Gispen, Sedus, Depadova, Softline en Cascando. Door ons ruime assortiment kunnen wij kantoor- en projectinrichting realiseren in diverse stijlen en voor ieder budget. Wij hebben de deskundigheid in huis om jou te adviseren en te begeleiden naar de optimale kantoorinrichting.

Full-service projectinrichter

Bij het inrichten van een kantoor blijft het vaak niet bij de meubelen alleen. Je wilt natuurlijk ook graag dat de vloerbedekking, raambekleding en systeemwanden passen bij het nieuwe interieur. Kato projectinrichting verzorgt het totaalpakket, zodat je kantoor helemaal in evenwicht is.

Wij helpen bij de projectinrichting van verschillende organisaties. Of het nu gaat om een kantoor, gezondheidscentrum, mediatheek of onderwijsinstelling, KATO regelt het allemaal. Of je nu de complete projectinrichting verzorgd wil hebben, of alleen het inrichten van een specifieke ruimte, wij nemen je graag het werk uit handen.

Samen brengen we jouw wensen en behoeften in kaart. Ook is het mogelijk om in samenwerking met een architect je wensen te bespreken en vervolgens uit te werken. KATO is een full-service projectinrichter die in al je interieurwensen kan voorzien. Maatwerk is bij ons dan ook geen probleem. Benieuwd naar verschillende projectinrichtingen die wij hebben verzorgd? Laat je inspireren door onze projecten!

Bekijk onze projecten

Wil je meer informatie over de bovenstaande diensten, of heb je simpelweg een vraag? Neem dan vrijblijvend contact op met KATO.

Behoefte aan een adviesgesprek?

We komen graag met je in contact! Vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.