Interieurbouw voor de zakelijke markt? Al ruim 20 jaar verzorgen wij interieurinrichting voor diverse klanten. Of het nu gaat om enkele ruimten zoals een kantine, directie of vergaderruimte of gehele projecten, voor ieder project hebben wij een passende oplossing. Of het nu gaat om interieurbouw Amsterdam of Enschede. Door heel Nederland kunnen wij je hiermee van dienst zijn.

Interieuradvies

Ieder project starten wij met een inventariserend gesprek en voorzien wij je van een passend interieuradvies.

Interieurontwerp en offerte

Op basis van dit gesprek werken wij een interieurontwerp uit. Hiervoor werken wij samen met een interieurarchitect en interieurontwerper om je op een professionele manier de mogelijkheden voor te leggen en je wensen uit te werken. Uiteraard hoort bij dit ontwerp een offerte. In deze offerte voorzien wij je van alle informatie om je van a tot z te ondersteunen in het project.

In ons interieurontwerp houden wij rekening met wensen en geven wij adviezen omtrent licht, ruimte en akoestiek.

Maatwerk interieur

Als interieurbouwer voor de zakelijke markt verzorgen wij voor iedere vraag een passende oplossing. Dus ben je op zoek naar een maatwerk interieur neem dan contact met ons op voor een kennismakingsgesprek. Graag bespreken we met je wat we voor je kunnen betekenen.

Meer weten over de mogelijkheden van interieurbouw bij Kato Projecten?

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.