Al meer dan 20 jaar verzorgen we bij KATO kantoorinrichtingen voor veel uiteenlopende bedrijven. Wij weten maar al te goed dat het inrichten van een kantoor geen gemakkelijke opgave is. Naast dat je te maken krijgt met verschillende meningen moet je ook direct denken aan de verlichting, vloerbedekking, directiemeubelen, kantinemeubelen, scheidingswanden, ontvangstmeubelen, de kleuren en ga zo maar door. Wij kunnen je werk uit handen nemen en helpen je graag verder.

Vraag vrijblijvend kantoorinrichting advies aan!

Neem contact met ons op voor een adviesgesprek! Bel direct 053-4283737 of vul onderstaand formulier in.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Kantoormeubilair huren

Ben je van plan nieuw kantoormeubilair aan te schaffen? Denk dan eens na over kantoormeubilair huren in plaats van kopen. Kantoormeubilair huren kan je veel kosten besparen. Daarnaast is het erg handig als je tijdelijk kantoormeubilair nodig hebt voor bijvoorbeeld een tijdelijke uitbreiding, opname van stagiaires of als je direct aan de slag wilt!

Het huren van kantoormeubilair is tegenwoordig een logische stap. Door het nieuwe werken is het werk op zich niet meer gebonden aan tijd en plaats. Men werkt tegenwoordig niet meer volgens de standaarden. Geen 9 tot 5 meer, maar lekker thuis wanneer de medewerker dat wenst. Dure kantoormeubelen kunnen zo een slechte investering worden.

Bij KATO kantoorinrichting & projecten kun je kantoormeubilair huren tegen de scherpste prijzen. Door kantoormeubilair te huren, heb je na plaatsing van het meubilair geen omkijken meer naar de meubelen. KATO zorgt voor het onderhoud van de meubelen, daarnaast neemt KATO na de huurperiode de meubelen kosteloos weer mee terug.

Hoe lang je het kantoormeubilair huurt is volledig aan jou. Eén dag of twee jaar, het is allemaal mogelijk. KATO voorziet je van advies op maat. Ben je benieuwd wat wij voor je kunnen betekenen? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.