Waarom KATO?

  • Uitdagende projecten
  • Positieve werksfeer
  • Flexibele werkomgeving/werktijden
  • Doorgroeimogelijkheden
  • Professionele transportmiddelen

Wie zijn wij?

“Wij zijn de kantoor- en projectinrichter die landelijk opereert met de ambitie om de beste te zijn in wat we doen.”

KATO Kantoorinrichting & Projecten is in 1994 begonnen met de handel in kantoorartikelen en -meubilair. Tegenwoordig houden wij ons ook bezig met het inrichten en monteren van complete kantoren en projecten en zijn wij gespecialiseerd in bedrijfsverhuizingen.

De functies met bijbehorende werkzaamheden binnen ons bedrijf zijn erg divers. In het algemeen bestaan de werkzaamheden uit het ontwerpen van gave werkplekken, het voeren van het juiste prijsbeleid, het aankleden en inrichten van verschillende ruimten, opleverdata inplannen en deadlines halen. Wij leveren een totaalpakket, waarbij verschillende functies kunnen worden ingevuld!

Waarom werken bij KATO?

Onze klanten zijn veelal bedrijven en ondernemingen die graag werken in een prettige en inspirerende werkomgeving. Wij creëren deze werkplekken met veel plezier en passie! We werken hard, maar vol enthousiasme. Op een informele, maar professionele manier. “Afspraak is afspraak” staat bij ons hoog in het vaandel. Om deze reden wordt er vaak voor KATO gekozen.

Wij streven ernaar om de beste te zijn in wat we doen. Hierbij speelt kwaliteit een grote rol. Wij leveren kwaliteit door onder andere zorgvuldig producten uit te kiezen, onze afspraken na te komen en werkplekken netjes achter te laten. Daarnaast hechten wij veel waarde aan klantvriendelijkheid. Sociale vaardigheden en communicatie zijn hierbij een must. De opdrachtgever staat bij ons centraal, problemen lossen wij op en we werken waar nodig in een hecht team. We houden van ons werk en gaan met plezier op pad. Dit houdt in dat we met passie richting het eindresultaat werken.

Uitdaging!

Wij bieden uitdagende functies in een fijne werkomgeving. De projecten die wij aannemen brengen namelijk vaak een uitdaging met zich mee. Ieder project is anders en heeft een andere aanpak nodig. Dit betekent dat de werkdagen nooit hetzelfde zijn en de werkzaamheden je niet zullen gaan vervelen. Ook flexibiliteit is vereist, aangezien wij door het hele land werken. Hier geven wij ook graag wat voor terug. Je komt te werken in een super mooi bedrijf met korte lijnen en een platte structuur. Dat werkt lekker!

Waarom pas jij bij ons?

KATO Kantoorinrichting- en Projecten heeft de laatste jaren een flinke groei doorgemaakt. De werkzaamheden breiden zich uit, dus wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s. Ondanks de groei blijven we een hecht, maar divers team met de focus op plezier. Want het creëren van een plezierige werkomgeving begint met plezier op de werkvloer bij KATO.

Herken jij je in bovenstaande punten? Dan ben jij diegene die wij zoeken! Je stelt de klant voorop, komt afspraken na en brengt je enthousiasme graag over op anderen. Jij bent een sociaal en fit persoon en houdt van doorpakken. De verschillende werkzaamheden binnen het bedrijf brengen een grote mate van verantwoordelijkheid met zich mee, dus je beschikt over het verantwoordelijkheidsgevoel. Als onze nieuwe collega vind je het belangrijk om het beste uit jezelf en uit anderen te halen. Jij haalt energie uit je werk en krijgt er een kick van als alles op een goede en correcte manier wordt afgerond.

Solliciteer nu!

De markt verandert snel en de uit te voeren werkzaamheden ook. Om deze reden hebben we met regelmaat verschillende functies open staan. Qua functies kun je denken aan: monteur, projectmanager, stagiaires en afstudeerders. Voor iedere functie geldt een marktconform salaris dat afhankelijk is van je ervaring en leeftijd. Het actuele aanbod aan vacatures wordt regelmatig geüpdatet. Staat er geen vacature open die jou op het lijf geschreven is, maar wil je wel graag een toffe job in ons team? Dan kan je altijd een open sollicitatie sturen.