Ben je bezig met de schoolinrichting en kun je daar wel wat hulp voor gebruiken? Wij van KATO nemen je deze zorg graag uit handen. Of het nu gaat om het inrichten van een basisschool, middelbare school of peuterspeelzaal, wij denken graag met je mee. Samen met jou inventariseren van de wensen en behoeften voor de schoolinrichting en zorgen we voor een verrassend eindresultaat dat inspirerend en motiverend is voor zowel leerlingen als leraren.

Schoolinrichting | KATO projecten

Meer dan schoolmeubilair alleen

De schoolinrichting heeft direct invloed op de prestaties van zowel leerlingen als leraren. Een inspirerende omgeving zorgt voor betere leerprestaties en een lager ziekteverzuim. Of je nu alleen het schoolmeubilair wilt aanpassen of de hele school opnieuw wilt inrichten, KATO is de perfecte partner. We kijken naar de functie van de ruimte, hoeveel mensen de ruimte (tegelijk) gebruiken en welke speciale eisen er zijn. Denk bijvoorbeeld aan de akoestiek, een bepaald kleurgebruik en de verlichting. Wij begrijpen dat ergonomisch werken een belangrijk aspect is bij het inrichten van bijvoorbeeld de mediatheek en kantoorruimtes. Wij kunnen je dan ook voorzien van ergonomische bureaustoelen, maar ook van zit-sta bureaus en deskbikes. Alles voor een verantwoorde inrichting!

School inrichten op maat

Bij ons krijg je geen standaard schoolinrichting. Wij geven je persoonlijke aandacht zodat het project op maat ook precies aansluit bij je wensen en eisen. Door ons uitgebreide assortiment schoolmeubilair, kantoormeubelen en kantine inrichting heb je bij ons altijd een uitgebreide keus als het gaat om stijl, kleur en design. Niet alleen de inrichting van een schoollokaal is belangrijk, ook de ruimtes eromheen zoals de kantine en de kantoorruimtes en de lerarenkamer zijn belangrijk. De kantine moet uitnodigen om te kunnen ontspannen terwijl de lerarenkamer multifunctioneel ingericht moet worden. Hier komen leraren samen om lessen voor te bereiden, maar ook om werk na te kijken en collega’s te ontmoeten. Wij denken met je mee om het plaatje compleet te maken!

Ben je benieuwd wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op en we vertellen je er graag meer over.