Kantoor inrichting is een belangrijk aspect voor veel bedrijven. Een mooie en inspirerende kantooromgeving zorgt voor een hogere arbeidsproductiviteit en tevreden medewerkers. KATO projecten kan je werk uit handen nemen en de complete inrichting van kantoorruimtes verzorgen. De inrichting van een kantoor is veel meer dan alleen nieuw kantoormeubilair uitzoeken. Kleuren, raamdecoratie, vloerbekleding en verlichting spelen namelijk ook een belangrijke rol bij de inrichting. Wij hebben de deskundigheid in huis om je te adviseren en te begeleiden naar de optimale inrichting die volledig voldoet aan jouw behoeften en wensen. Bekijk hier een impressie van de kantoor inrichtingen die wij hebben verzorgd.

Diverse stijlen kantoor inrichtingen

De kantoor inrichting moet passen bij het bedrijf. Doordat wij erkende dealer zijn van diverse merken op het gebied van kantoormeubelen kunnen wij kantoren inrichten in diverse stijlen. Van klassieke- tot moderne kantoorinrichting. Om de juiste sfeer en stijl te bepalen is een goed advies belangrijk. De kantoorinrichters van KATO hebben deskundigheid in huis om je te adviseren en te begeleiden naar optimale kantoorinrichting, volledig afgestemd op jouw wensen en behoeften. Of je nu een klein kantoor wilt inrichten of op zoek bent naar een partner voor de inrichting van je complete bedrijf, wij van KATO projecten helpen je graag. Neem vrijblijvend contact met ons op om de mogelijkheden te bespreken.

Meubilair kantoor inrichting

Wij geven je ook graag advies op het gebied van kantoormeubilair. Goed meubilair is belangrijk voor de gezondheid van je medewerkers en kan lichamelijke klachten verminderen en/of voorkomen. Kies voor ergonomische bureaustoelen en verstelbare kantoortafels voor je medewerkers zodat zij een goede houding kunnen aannemen tijdens het werk. Dit verlaagd het verzuim en verhoogd de creativiteit.