Projectinrichting Goor - Hodes Goor

Projectinrichting Utrecht | Utrecht is het hardst groeiende economische centrum in Nederland. Daar waar spoorwegen, waterwegen en asfalt wegen samenkomen. De stad van vele beurzen en conferenties gericht op de economische sector, ook wel dienstensector genoemd.  Bedrijven zijn hier ook dan ook onmisbaar.  In Utrecht hebben wij dan ook al vele inrichtingen van panden gerealiseerd. Van kantoorinrichting tot de inrichting van een wachtruimte, spreekkamer of café. Jij hebt een project, dan gaan wij samen met jou opzoek naar een passende inrichting voor jouw ruimte!

Utrecht inrichting en identiteit

Utrecht als het economisch centrum van Nederland is een stad waar veel bedrijven met kantoorpanden en andere panden aanwezig zijn. De inrichting van je pand is erg belangrijk, dit is gelijk het visitekaartje van het bedrijf. Daarom vinden wij het belangrijk dat voor elk pand de juiste en passende inrichting komt. Bedrijven hebben een eigen identiteit die ze willen uitstralen, deze verwerken wij ook in het pand. Op voorhand bespreken wij de wensen en de mogelijkheden die Kato aandraagt. Op basis daarvan wordt er een eerste opzet van een ontwerp voor een jou projectinrichting Utrecht gerealiseerd.

Projectinrichting Utrecht realisatie

Als de wensen en mogelijkheden zijn besproken kan de realisatie van  de projectinrichting beginnen. De juiste meubels, decoraties en kleuren komen nu bij elkaar en de ruimte begint zich te vullen, de sfeer wordt bepaald en het eindresultaat komt in zicht. Bij het realiseren van een pand is communicatie en projectmanagement van groot belang. Dit zorgt ervoor dat de ruimte er ook uit komt te zien naar verwachting. Wij zullen de opdrachtgever in Utrecht dan ook altijd op de hoogte houden van veranderingen en ontwikkelingen. Wij zorgen ervoor dat onze projecten tot in de puntjes worden afgewerkt en dat de inrichting naar verwachting is. Benieuwd naar onze eerder afgeronde projecten? Waaronder in Utrecht, maar ook in de rest van Nederland? Die vind je op onze projectpagina!

Dus ben jij opzoek naar projectinrichting Utrecht? en wil je graag net als andere panden gerealiseerd door ons een perfect passende inrichting? Neem dan gerust contact met ons op. Bij Kato wordt de identiteit zich in de inrichting vertaald.

Behoefte aan een adviesgesprek?

We komen graag met je in contact! Vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.