Projectinrichting Rotterdam

Op zoek naar projectinrichting Rotterdam? Voor zowel nieuwbouw projecten, maar ook bestaande bouw projecten waarbij een nieuwe inrichting gerealiseerd moet worden staat KATO graag voor jou klaar! Ben jij op zoek naar een inrichting voor jouw bedrijf of onderneming passend bij de identiteit die het uit straalt? Of Weet je niet zo goed hoe jij de stijl van de inrichting passend kan maken bij de uitstraling  van het pand, KATO Projecten helpt jou hier graag bij!

Projectinrichting passend bij jou identiteit

Rotterdam is als havenstad niet alleen een belangrijke stad voor Nederland, maar voor heel Europa. De haven en het industriecomplex spelen er een grote rol, maar ook de inrichting van je pand kan veel uitmaken. Wij streven ernaar dat bij elk bedrijf de juiste en passende inrichting van het pand komt. Zo is veiligheid een belangrijk aspect voor de bedrijven die gevestigd zijn rondom de raffinaderij. Voor bedrijven meer richting het centrum kan er bijvoorbeeld meer gefocust worden op originaliteit en design. Daarnaast heeft elk bedrijf zijn eigen identiteit die ze willen uitstralen, ook deze verwerken wij in de Projectinrichting Rotterdam. De mogelijkheden en wensen bespreken we samen en de eerste opzet van een ontwerp voor een projectinrichting in Rotterdam wordt gerealiseerd.

Van ontwerp tot projectrealisatie

Na het bespreken van de mogelijkheden, wensen en de eerste opzet voor de projectinrichting Rotterdam kan de realisatie van het project beginnen. Wij kijken naar bijpassende meubels om de juiste sfeer te creëren. Wij houden de opdrachtgever in Rotterdam nauw op de hoogte van de ontwikkelingen. Communicatie en projectmanagement is bij Kato kantoorinrichting namelijk van groot belang. Verder zorgen wij er uiteraard voor dat het resultaat tot in de puntjes en naar verwachting is uitgevoerd. Benieuwd naar onze eerder afgeronde projecten? Waaronder in Rotterdam, maar ook in de rest van Nederland? Die vind je op onze projectpagina!

Opzoek naar Projectinrichting Rotterdam? Wil jij ook een inrichting waarbij jij jouw identiteit terugziet in de inrichting? Neem dan gerust contact met ons op en laat je informeren over de mogelijkheden!

Behoefte aan een adviesgesprek?

We komen graag met je in contact! Vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.