Office furniture and design

Projectinrichting Den Haag | Den Haag is de derde grootste gemeente van Nederland. Een belangrijke stad waar de Nederlandse regering, het parlement, bijna alle ambassades en het ministeries gevestigd zijn. Kortom, de bruisende stad van het bedrijfsleven met veel verschillende panden. De inrichting van en pand kan erg belangrijk zijn en veel zeggen voor een bedrijf. In Den Haag hebben we ook verschillende projecten betreft het inrichten van panden, kantoorruimtes, wachtruimtes, café’s en meer!

Den Haag inrichting en identiteit

In Den Haag bevinden zich veel kantoorruimtes en andere panden met ieder een andere identiteit. Bij Kato vinden wij identiteit erg belangrijk en is dat dé manier om authentiek te blijven. Wij vinden het belangrijk dat we de juiste en passende inrichting ontwerpen voor een pand. Daarom bespreken wij op voorhand de identiteit, wensen en mogelijkheden. Op basis hiervan maken wij een eerste opzet van een ontwerp voor een projectrealisatie Den Haag gepresenteerd. Welke ruimte je ook hebt, voor elke ruimte vinden wij een passende oplossing voor de inrichting van het pand.

Projectinrichting Den Haag de realisatie

Nadat de identiteit, wensen en mogelijkheden voor het pand in Den Haag zijn besproken kan de realisatie van het project pas echt beginnen. De juiste meubels, sfeer en de inrichting wordt nu passend bij het pand gerealiseerd. Bij Kato is communicatie en projectmanagement van groot belang. Dat zorgt er namelijk voor dat het resultaat tot in de puntjes naar verwachting kan worden uitgevoerd. Wij zullen de opdrachtgever in Den Haag dan ook nauw op de hoogte houden van veranderingen en ontwikkelingen omtrent het project. Benieuwd naar onze eerder afgeronde projecten? Waaronder in Den Haag, maar ook in de rest van Nederland? Die vind je op onze projectpagina!

Heb jij een pand in Den Haag en wil jij ook een perfect passende inrichting? Bij ons wordt de identiteit vertaald in de inrichting! Neem dan gerust contact met ons op.

Behoefte aan een adviesgesprek?

We komen graag met je in contact! Vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.