Projectinrichting Amsterdam | Kato Projecten

In een stad als Amsterdam worden vele projecten gerealiseerd, het kan hierbij om nieuwbouw gaan, maar ook bestaande bouw waar een nieuwe inrichting gerealiseerd zal worden. Projectinrichting Amsterdam is daarom ook een van de services van KATO Projecten. Van kantoorinrichting tot de inrichting van een wachtruimte, spreekkamer of café. Jij hebt een project, dan gaan wij samen met jou opzoek naar een passende inrichting voor jouw ruimte!

Projectinrichting passend bij de identiteit

In een drukke stad als Amsterdam, waar veel kantoorruimtes, samenwerkplekken, cafés en andere bedrijven en ondernemingen zich bevinden wil je graag opvallen. Jouw inrichting moet passen bij de identiteit van de onderneming, de inrichting uniek en passend binnen het pand in Amsterdam. Omdat wij het belangrijk vinden een passende inrichting te ontwikkelen, gaan wij met jullie in gesprek over de identiteit van het bedrijf en de wensen vanuit jullie met betrekking tot de inrichting van jullie pand. Hier gaan wij vervolgens mee aan de slag om een eerste opzet van het ontwerp van jullie projectinrichting in Amsterdam te kunnen voorleggen.

Van ontwerp tot projectrealisatie

Nadat alle wensen zijn uitgesproken en de ontwerpen er liggen gaan wij voor jullie aan de slag! Met de juiste kleuren, meubels, decoratie en andere elementen toveren wij het pand om tot een sfeervolle plek! Tijdens de realisatie is communicatie van groot belang, zo houden wij jou als opdrachtgever goed op de hoogte van de voortgang, veranderingen en ontwikkelingen. Wij zorgen ervoor dat onze projecten tot in de puntjes worden afgewerkt en dat de inrichting naar verwachting is. Benieuwd naar onze eerder afgeronde projecten? Waaronder in Amsterdam, maar ook in de rest van Nederland? Die vind je op onze projectpagina!

Opzoek naar Projectinrichting Amsterdam? Wil jij ook een inrichting waarbij jij jouw identiteit terugziet in de inrichting? Neem dan gerust contact met ons op en laat je informeren over de mogelijkheden!

Behoefte aan een adviesgesprek?

We komen graag met je in contact! Vul onderstaande gegevens in en we nemen zo snel mogelijk contact met je op.
  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.