Ruimten: Receptie, vergaderruimtes, werkruimtes, kantine Merken: Artifort, Petite Friture Thema: Fris, Eigentijds, Modern

PC Uitvaart Amsterdam

PC Uitvaart – al sinds 1931 verzorgen zij uitvaarten op maat. PC Uitvaart is van oorsprong een Amsterdams bedrijf en ook het nieuwe hoofdkantoor is in Amsterdam gevestigd. Net als PC weten wij bij Kato als geen ander dat het stukje ‘ontzorgen’ van essentieel belang is. Volgens het ontwerp van OIII Architecten hebben wij met onze expertise de vertaalslag gemaakt naar de materialisatie door middel van maatwerk en meubilair. Daarnaast hebben wij, in overleg met zowel de opdrachtgever als met OIII, nog enkele aanpassingen doorgevoerd. Zo hebben we de balie omgetoverd in dezelfde stijl als het plafond. Bij het ontwerp is er rekening gehouden met revitalisering. Dit stukje revitalisatie hebben wij ook doorgevoerd in het interieur door het opnieuw stofferen van enkele meubelstukken, neem als voorbeeld de welbekende Vitra Aluminium Chair.

Het ontwerp van OIII en onze materialisatie hebben geresulteerd in een fris en eigentijds interieur waarbij de groene kleur uit het logo van PC Uitvaart goed naar voren komt. Enkele blauwtinten en houten elementen geven deze inrichting een moderne uitstraling. En door de verschillende ruimtes zijn er genoeg werk- en overlegmogelijkheden.

Onze projectadviseur Hanny heeft veel kennis en kunde op het gebied van projectinrichting. Daarnaast is haar expertise uitvaart & zorg wat mooi aansluit bij het hoofdkantoor van PC. Wil je meer weten over projectinrichting of wat wij kunnen betekenen voor jouw kantoor? Neem gerust contact met ons op, de koffie staat klaar!

PC Hoofdkantoor

Hanny@katoprojecten.nl | 06 40 55 36 96