Ruimten: Vergaderruimte, werkruimte, kantine, ontspanningsruimte Merken: Muuto, Normann Copenhagen, De Vorm, Gispen Thema: Industrieel, modern

Off Grid – ZOLA Electric Amsterdam

Nieuwe moderne kantoorinrichting voor Off Grid Amsterdam (ZOLA Electric) – dit toonaangevende zonnemerk hebben wij mogen voorzien van een warm interieur met Afrikaanse invloeden. Off Grid richt zich op de Afrikaanse markt en die elementen zijn in het kantoor terug te zien. Gave afbeeldingen op de wanden, accessoires in gele tinten en materialen van hout zoals de zit-sta bureaus geven dit kantoor veel energie. Dit past mooi bij hetgeen wat Off Grid doet: in elke situatie een constante stroomvoorziening leveren. Deze werkruimte is voorzien van gezonde werkplekken, een open sfeer door de geplaatste glaswanden en een ruimte waar medewerkers kunnen ontspannen. De lampen van Muuto en Normann Copenhagen en de stoelen van De Vorm dragen hier aan bij. Samen met de opdrachtgever hebben we aan het Kleine-Gartmanplantsoen 21 in Amsterdam een prachtig HQ neergezet dat lekker werkt!

Nieuwsgierig geworden naar nog meer projectinrichting projecten in en rondom Amsterdam? Wij hebben onder andere gewerkt voor Grolsch Amsterdam en Around Town. Wil je zelf ook moderne kantoorinrichting? Bekijk dan de projectinrichting pagina of neem bij vragen contact met ons op. Wij denken graag met je mee!

Moderne kantoorinrichting
Moderne kantoorinrichting
Moderne kantoorinrichting
Moderne kantoorinrichting