Ruimten: Werkruimte, vergaderruimte, kantine, wachtruimte Merken: HAY, Gispen, BePureHome, &tradition, Normann Copenhagen, Vitra Thema: Industrieel met een warme twist

MobileIron Amsterdam

Na een jaar ontwerpen, verbouwen en inrichten is het kantoor van MobileIron in Amsterdam helemaal klaar. Wat begon als een lege verdieping en een witte kern, werd uiteindelijk een gaaf kantoor met een moderne en warme uitstraling. Door vanuit de kern te ontwerpen, hebben we mooie verbindingen tussen verschillende zones weten te creëren met zowel open als afgesloten ruimtes. Om de kern nog meer te benadrukken zijn er houten latjes aan het plafond bevestigd. Dit gave detail is door de hele ruimte te zien waardoor het een dynamisch effect krijgt. De kantoortuinen zijn afwisselend open en gesloten, precies afgestemd op de afdeling. Zo is er een optimale werkomgeving gecreëerd. De kantine bestaat uit verschillende soorten zitjes die werknemers een comfortabel gevoel geven. Door het gebruik van verschillende stoffen en houten elementen, krijgt de ruimte een warm effect. Een plek wat voelt als thuiskomen en die openheid uitstraalt. De ruimtes zijn verder aangekleed met bijpassende verlichting, warme kleuren, groen, beton en gave vloerkleden.

Onze bevlogen projectadviseur Stijn heeft dit project van begin tot eind begeleid. Hij weet als geen ander jouw wensen en behoeftes te vertalen naar een werkomgeving dat lekker werkt! Wil je meer weten over dit project of andere projecten in en rondom Amsterdam? Neem gerust contact met ons op, de (virtuele) kop koffie staat voor je klaar.

stijn@katoprojecten.nl – 06 23 36 10 97