Ruimten: Werkruimte, kantine, koffiecorner, wachtruimte, vergaderruimte Merken: Zuiver, Be Pure Home, Muuto, HAY Thema: Industrieel, groen/nature

Limesquare Hengelo

Creativiteit met een doel – dat is het streven van Limesquare in Hengelo. Deze creativiteit hebben we weten door te vertalen in een gaaf interieur met een industrieel thema. Bij het ontwerp zijn we uitgegaan van veel hout, groen en beton. Deze uitgangspunten vormen een mooi geheel dat de juiste boodschap uitdraagt. Een aantal wanden hebben we voorzien van een visual dat zorgt voor een speels effect. Door verschillende zitjes te creëren bij de koffiecorner en het lunchgedeelte worden de ruimtes dynamisch. Merken die daar aan bijgedragen hebben zijn Zuiver, Be Pure Home, Muuto en HAY. Het resultaat bij Limesquare – een inspirerende werkruimte voor een team dat geen uitdaging uit de weg gaat!

Geïnspireerd geraakt? Wij denken graag met je mee over hoe wij net zo’n inspirerende en creatieve werkruimte voor jou kunnen creëren. Neem gerust contact met ons op, onze bevlogen projectadviseurs staan voor je klaar!

Limesquare
Limesquare
Limesquare
Limesquare