Ruimten: Vergaderruimtes, werkruimtes, loungeruimte Merken: BePureHome, Rodeo Velvet, Livingstone Design Chobe Fauteuil. Thema: Colorful, Industrieel, stoer

Karsten Amsterdam

Karsten International – een ambitieus full-service handelsbedrijf op het gebied van non-food. Dit gave bedrijf gelegen aan de Overschiestraat 63 in Amsterdam hebben wij voorzien van een nieuwe inrichting. Net als Karsten weten wij bij Kato ook een concept om te zetten naar een tof interieur. We hebben de ruimtes een stoer, industrieel en colorful thema meegegeven wat goed past bij de creativiteit van Karsten. De felle kleuren gecombineerd met industriële en houten elementen sluiten hier mooi op aan. Van loungen tot overleggen, het is allemaal mogelijk in dit kantoor.

Spreekt dit stoere, industriële en kleurrijke interieur jou ook aan? Of wil je dat wij meedenken over de inrichting van jouw kantoor? Geen punt! Wij doen het allerliefst wat we het allerleukst vinden en waar we het beste in zijn; we creëren mooie en inspirerende werkomgevingen. Neem dus gerust contact met ons op.