Ruimten: Werkruimtes, overlegruimtes, kantine, ontvangstruimte Merken: Be Pure At Home, Zuiver, Hay, Dutch-bone Thema: Industrieel, modern, warm

DGS Haaksbergen

DGS Haaksbergen – een bedrijf dat voor de professionele vleesverwerkende industrie een helpende hand is, zijn onlangs verhuist naar een spiksplinternieuw kantoor. Dit nieuw gerealiseerde pand sluit helemaal aan bij het doel van DGS – ‘niet de grootste maar de beste zijn’. Wij bij Kato zijn het daar helemaal mee eens en vinden het dan ook super gaaf dat we de inrichting hebben mogen realiseren. Het interieur bevat vele warme tonen en natuurlijke elementen zoals hout en groen. Over het algemeen is de gekozen stijl modern te noemen maar door het terugkerende cognac en de stoere meubels krijgen enkele ruimtes ook een industrieel karakter. Bij binnenkomst voel je je gelijk thuis door de prachtige verlichting en gave meubels van onder andere de merken Zuiver en Be Pure At Home. Vervolg je je weg daarna naar de kantoren en de overlegruimtes, dan kom je gave glaswanden tegen die openheid uitstralen.
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                              Om het nieuwe kantoor helemaal af te maken heeft onze collega Marieke de afstyling met veel passie verzorgt. Nét even die kussentjes in de banken, gave potten met planten en bijpassende accessoires zorgen ervoor dat de ruimtes compleet zijn. Het nieuwe kantoor van DGS – een prachtig plaatje toch!
                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                            We helpen klanten graag bij het realiseren van een inspirerende werkomgeving en denken ook graag mee met de afstyling. Wil je weten wat wij voor jouw kantoor of bedrijf kunnen betekenen? Neem gerust contact op!
DGS
DGS
DGS
DGS