Ruimten: Kantine | Kantoor | Loungeruimte | Ontvangstruimte | Vergaderruimte Merken: HAY | Muuto | Maatwerk | Marmoleum | Flotex Thema: Huiselijk | Kleurrijk | Modern

De Veste Ommen

Woningstichting De Veste had de wens om de look & feel van het kantoor aan te passen. Voor de vestiging in zowel Ommen als Enschede zijn verschillende ruimtes aangepakt. Onder andere de entree, spreekruimtes en de kantine zijn voorzien van een geheel nieuwe look. Het concept is ontwikkeld door Marloes Bosch van Roodbosch interieurstyling in Enschede. De uiteindelijke projectbegeleiding, aansturing en inrichting is gerealiseerd door onze teams van KATO Kantoorinrichting- en Projecten.

Het huiselijke gevoel van de woningstichting is doorgevoerd in het interieur van het kantoor. Dit thema is voornamelijk terug te zien in het maatwerk. Zo heeft de kantine een houten ombouw gekregen in de vorm van een huis. Maar ook het ‘glazen huis’ is zo ingericht dat men op het kantoor kan ontspannen. Dit is de ruimte waar de voetbaltafel zich bevindt. Daarnaast is er gekozen voor kleurrijk meubilair van onder andere HAY en Muuto. De fotolijsten van bewoners aan de muren geven het interieur een persoonlijke touch. Door gebruik te maken van interieurbeplanting en de green wall wordt meer sfeer gecreëerd. Tijdens het gehele project zijn de dagelijkse werkzaamheden bij De Veste gewoon doorgegaan. Door de medewerkers zo min mogelijk tot last te zijn, hebben onze teams de verbouwing soepel laten verlopen. Met een fantastische en functionele inrichting als eindresultaat. Bekijk hier ook het eindresultaat van De Veste Enschede.

KATO, dat werkt lekker!

De Veste KATO Kantoorinrichting
de veste ontvangstruimte
de veste vergaderruimte
de veste ontspanningsruimte