Ruimten: Kantine | Kantoor | Loungeruimte Merken: Diversen Thema: Fris | Kleurrijk

De Veste Enschede

Woningstichting De Veste had de wens om de look & feel van het kantoor aan te passen. Voor de vestiging in zowel Enschede als Ommen zijn verschillende ruimtes aangepakt. Onder andere de kantine, loungeruimte en het kantoor zijn voorzien van een geheel nieuwe look. Het concept is ontwikkeld door Marloes Bosch van Roodbosch interieurstyling in Enschede. De uiteindelijke projectbegeleiding, aansturing en inrichting is gerealiseerd door onze teams van KATO Kantoorinrichting- en Projecten. Tijdens het gehele project zijn de dagelijkse werkzaamheden bij De Veste gewoon doorgegaan. Door de medewerkers zo min mogelijk tot last te zijn, hebben onze teams de verbouwing soepel laten verlopen. Met een fantastische en functionele inrichting als eindresultaat. Bekijk hier ook het eindresultaat van De Veste Ommen.

KATO, dat werkt lekker!

 

 

Wil je meer weten?
De Veste ingericht door KATO
Sfeerbeeld van kantoorinrichting door KATO
Keuken geplaatst door KATO bij De Veste
Kantineinrichting door KATO