Zinnig Zitten Gispen, SMART bureaustoel.

Gispen heeft onlangs bekend gemaakt dat het Gispen stoelenprogramma “Zinn” uitgebreid wordt met de nieuwe en slimme Gispen Zinn SMART bureaustoel.
Als officieel Gispen partner informeert KATO u met alle plezier over de nieuwe Gispen Zinn SMART bureaustoel.

Mocht u niet bekend zijn met het Gispen Zinn stoelenprogramma, dit is een programma binnen Gispen dat bestaat uit verschillende bureau- en bezoekersstoelen. Gispen introduceerde op de Vakbeurs Facilitair 2014 in ’s-Hertogenbosch een assortiment nieuwe zitoplossingen onder de noemer ‘Zinnig Zitten’. De vraag naar diversiteit in zitvormen blijft namelijk toenemen door de vrijheid die mensen hebben om op andere plaatsen te werken, in tegenstelling tot een traditionele vaste plek achter een bureau. Daarnaast is aandacht voor de effecten op de gezondheid bij langdurig zitten actueel.

De Zinn collectie van Justus Kolberg voor Gispen, is een eigen stoelenlijn van Gispen. Gispen is erg trots op de Zinn-lijn, wij bij KATO ook! Zinn omvat een lijn professionele bureaustoelen met een bijzonder goed initieel zitcomfort en eenvoudige bediening. Daarnaast biedt Zinn een 6-tal bezoekersstoelen met een 4-poot, dan wel sledeframe.

De nieuwe Gispen Zinn SMART bureaustoel staat symbool voor een elegante, vriendelijke
en 
zakelijke bureaustoel, die comfort, gebruikersgemak en flexibiliteit biedt. Met de nieuwe Gispen Zinn SMART bureaustoel heeft gispen een unieke combinatie gemaakt tussen kwaliteit, design én prijs. Met een verbluffend lage prijs is de Gispen Zinn SMART bureaustoel een koopje.

Benieuwd naar alle specificaties en de prijs van de nieuwe Gispen Zinn SMART bureaustoel?
Lees hier alles over de nieuwe Gispen Zinn SMART bureaustoel.
Bestel hier de Gispen Zinn SMART bureaustoel direct in onze webshop.