Vitra

De originals van Vitra

Het Zwitserse bedrijf Vitra kent de kracht van design en kwaliteit als geen ander. Als een object van Vitra in een huis, een kantoor of een openbare ruimte wordt geplaatst, zit er al een lang verhaal aan vast. Vitra combineert de creativiteit van toonaangevende designers van over de hele wereld met de technische kennis van Vitra en ontwikkelt op die manier geweldige producten en concepten. Vitra bestaat sinds 1950 en heeft sinds die tijd al vele klassiekers op haar naam staan.

Unieke samenwerkingen

De samenwerkingen tussen Vitra en Charles & Ray Eames hebben geleid tot de productie van vele klassiekers: meubelen uit een ander tijdperk die nu nog steeds even actueel en vitaal zijn en ons blijven raken en inspireren. Vitra onderhoudt altijd een nauwe relatie met haar ontwerpers.

In de traditie en de geest van Charles & Ray Eames staat de duurzaamheid van het design centraal bij alles wat Vitra doet. De lange levensduur van Vitra-producten is het resultaat van een combinatie van ontwerp, functie en kwaliteit. De Vitra-producten worden in Zwitserland ontworpen en ontwikkeld. Alle materialen worden streng op kwaliteit en duurzaamheid getest.

KATO officiële Vitra dealer

Een origineel is een partner voor het leven. Investeer in een origineel, omdat het nooit zijn waarde zal verliezen. KATO is een officiële Vitra dealer en de collectie van het merk Vitra is een geweldige aanvulling op het ruime assortiment. Ook benieuwd naar hoe Vitra in jouw kantoor of huis staat? Neem dan contact met ons op. Wij denken graag met je mee over de inrichting van een kantoor of werkomgeving.

Bekijk de Vitra Originals

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Vitra

Eames Plastic Chairs

Lees meer
Vitra

Lounge chair

Lees meer
Vitra

Aluminium Group

Lees meer
Vitra

Standard

Lees meer
Vitra

Organic chair

Lees meer
Vitra

Panton chair

Lees meer