Sedus

Sedus Kantoorinrichting

KATO kantoorinrichtingen & projecten biedt vrijwel alle design artikelen van Sedus aan. Sedus is een bedrijf dat al 140 jaar zeer innovatief en vooruitstrevend is. Het streven van dit merk is om van het werken op kantoor steeds meer een winstgevende belevenis te maken. Dit voor zowel het bedrijf als het personeel. Meubilair speelt daarbij een belangrijke rol.

Comfort en kwaliteit

Er wordt veel aandacht besteedt aan het comfort van kantoormeubelen. Zo zijn de Sedus bureaustoelen ergonomisch en zijn de meeste bureaus in hoogte verstelbaar. Sedus is een toonaangevend merk op het gebied van alle ergonomische ontwikkelingen. Bekende termen als: ergonomie, productiemethoden en ecologie staan daarbij dan ook centraal. Kwaliteit en vormgeving zijn ook aspecten waar veel waarde aan wordt hecht. Wil je meer weten over dit merk of de producten? Neem vrijblijvend contact met ons op. KATO biedt in haar assortiment de volgende categorieën van Sedus aan: bureaus, bureaustoelen, vergadermeubilair en toebehoren.

Liever online Sedus bestellen?

Via onze partnersite Kato Kantoorinrichting bestel je eenvoudig de producten van Sedus online. Van bureaus tot banken en van kasten tot scheidingspanelen, in het uitgebreide aanbod vind je het allemaal. Zoek je toch een product dat niet in de webshop staat? Dan kun je altijd vrijblijvend contact opnemen.

Bekijk alle Sedus producten

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Sedus

Temptation Twin Bureau

Bekijk online
Sedus

Swing Up Bureaustoel

Bekijk online
Sedus

Terri Tory Kast

Bekijk online