muuto

Muuto kantoorinrichting

Muuto is een Deens bedrijf dat pas in 2007 is opgericht, maar nu al niet meer weg te denken is. Het bedrijf produceert designmeubelen, designlampen en accessoires.  De naam Muuto is afgeleid van het Finse woord “muutos” dat perspectief of verandering betekent. Muuto werkt met de beste jonge ontwerpers uit Scandinavië om te blijven veranderen. De producten van dit Deense merk worden wereldwijd al in meer dan 1000 designwinkels verkocht.

De meubelen zijn vernieuwend, verfrissend en innovatief. Bij de meeste zitmeubelen zijn er talloze kleuropties. Vaak zijn de lederen of gestoffeerde varianten direct leverbaar. Vragen over dit Deense merk of hoe je de kantoormeubelen kunt inpassen in je kantoorinrichting? Neem gerust contact met ons op.

Verlichting

Met de verlichting van Muuto kun je je creatieve kant laten zien. De Muuto lamp is wellicht één van de bekendste items van dit Deense bedrijf. Fleur de ruimte op met de hippe felgekleurde hanglampen of creëer een warme sfeer met de sfeervolle tafellampen. De lampen kenmerken zich door de creativiteit die bereikt wordt door nieuwe materialen en technieken toe te passen. De lampen zien we veelal terug in kantines en lounge ruimtes, maar ook op kantoor komen deze functionele lampen goed tot hun recht. Wij nemen je graag werk uit handen en kunnen de complete kantoorinrichting voor je verzorgen.

Liever Muuto online bestellen?

Dat kan! De producten van Muuto kun je eenvoudig bestellen via onze partnersite Kato Kantoorinrichting. In de webshop van Kato Kantoorinrichting vind je een uitgebreid aanbod Muuto producten. Van banken tot kasten en van tafels tot accessoires.

Bekijk alle Muuto producten

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
muuto

Muuto Unfold hanglamp

Bekijk online
muuto

Fiber Side Slede

Bekijk online