ICF

ICF kantoorinrichting

ICF is een Italiaans designmerk uit 1950 dat hoogwaardige kwaliteitsmeubelen produceert. ICF richt zich alleen op kantoormeubelen met als focus bureaustoelen. Het bedrijf wil met de producten een plezierige werkplek creëren zonder overbodige details toe te voegen aan de designmeubelen. De producten van ICF zijn ergonomisch, functioneel en veilig. Naast deze eigenschappen hebben de producten een herkenbaar uniek design. ICF ontwikkelt ideale producten door middel van een open communicatie met haar klanten. Hierdoor kan ICF op ieders wensen inspelen.

ICF meubelen voor iedere ruimte

Door de moderne en elegante uitstraling en het gebruik van functionele materialen passen de design kantoormeubelen in vrijwel iedere ruimte. De ronde en vloeiende vormen geven een rustgevende en moderne uitstraling. Door het hoogstaande ergonomische ontwerp van de ICF-bureaustoelen bieden deze veel comfort. Door het optimale zitcomfort kun je ontspannen werken en krijg je geen last van fysieke klachten.

Liever online ICF bestellen?

Voor het online bestellen van ICF-producten ben je bij onze partnersite Katokantoorinrichting.nl aan het juiste adres. In deze webshop vind je een uitgebreid aanbod producten van het moderne merk ICF.

Bekijk alle ICF producten

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
ICF

ICF Relay bureaustoel

Bekijk online
ICF

ICF UNA vergaderstoel

Bekijk online
ICF

ICF Luar fauteuil

Bekijk online