Herman Miller

Herman Miller kantoorinrichting

Bij ons kun je onder meer terecht voor kantoormeubilair van het merk Herman Miller. Herman Miller is een toonaangevend Amerikaans meubelbedrijf dat garant staat voor kwaliteit en service.

Wie is Herman Miller?

Het merk omschrijft zichzelf als volgt: ‘Herman Miller works for a better world around you.’ Dit toonaangevende merk staat al jaren te boek als een bedrijf dat regelmatig wordt genoemd in bekende lijstjes voor de meest leuke, inspirerende werkplek of als ‘meest groene bedrijf.’ Herman Miller ontwikkeld zijn producten middels duurzame bedrijfsprocessen en innovatieve technologieën. Het is een erkende innovator op het gebied van gezondheidszorgomgevingen en gerelateerde technologieën.

Herman Miler werkt samen met getalenteerde en toonaangevende ontwerpers die ons reeds een aantal mooie klassiekers opleverden. Denk aan de Herman Miller Aeron bureaustoel, een ergonomische bureaustoel van hoge kwaliteit.

Liever online Herman Miller bestellen?

Herman Miller producten bestel je eenvoudig online via onze partnersite, Katokantoorinrichting.nl. In deze webshop vind je een uitgebreid aanbod Herman Miller producten

Bekijk alle Herman Miller producten

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Herman Miller

Herman miller Aeron bureaustoel

Bekijk online
Herman Miller

Herman miller Mirra 2 bureaustoel

Bekijk online
Herman Miller

Herman miller Sayl bureaustoel

Bekijk online