HAY meubels

Hay Meubels

Hay meubels zijn gemaakt op basis van duurzaamheid en betaalbaarheid. Deze prachtige jaren vijftig/zestig hay furniture zijn een geweldige aanvulling op je kantoor. Zo zijn de bekende stoelen uit de lijn hay about a chair uitermate geschikt voor bijvoorbeeld een vergaderruimte of kantine.

Hay meubels zijn relatief nieuw in de design wereld maar slaagt er desalniettemin in om met deze Deense meubels het Deens design op de kaart te zetten.

Met opvallende kleuren, duurzame materialen en originele ontwerpen is hay dan ook de juiste weg ingeslagen.

Hay Furniture bij Katoprojecten.nl

De collectie van hay is een welkome aanvulling in het ruime assortiment van KATO. Zo wordt het merk al regelmatig opgenomen in diverse projecten. Ga je ook bezig met je projectinrichting? Vraag bij KATO dan informatie op of bekijk online onze projecten.

Ook benieuwd naar hoe hay furniture binnen je huis of kantoorpand staat? Twijfel dan niet en ga voor artikelen uit deze Deense top collectie.

Liever online bestellen?

Hay producten bestel je eenvoudig online via onze partnersite Katokantoorinrichting.nl. In deze webshop vind je een uitgebreide collectie. Profiteer van gratis montage en 2 jaar garantie.

Bekijk alle HAY producten

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
HAY meubels

Hay Aac13

Bekijk online
HAY meubels

Hay Aac22

Bekijk online
HAY meubels

Hay Mags Soft Sofa

Bekijk online