Projectinrichting Amsterdam - lounge inrichting

Gispen kantoorinrichting

KATO Kantoorinrichting & Projecten is met trots een officiële Gispen Partner. Gispen is een exclusief design merk met kwalitatief hoogstaande kantoormeubelen. Bij ons kun je terecht voor vrijwel alle producten, binnen diverse categorieën, van Gispen. Dit merk staat al jaren bekend om haar klassiekers als het gaat om bureaustoelen. Toonaangevende modellen als President, Incus en Cirrus hebben in het verleden al aangetoond dat Gispen de begrippen vormgeving en ergonomie op een harmonieuze wijze terug wil laten zien in de bureaustoelen. Voor de huidige modellen in de collectie geldt hetzelfde principe. De bureaustoelen zijn gemaakt om werkzaamheden op een zo’n hoog mogelijk comfort gehalte te kunnen uitvoeren. Het fraaie aanzicht van de bureaustoelen is tevens een pre ten aanzien van de kantoorinrichting. Naast de welbekende bureaustoelen zijn de designstoelen ook zeer populair. De designstoelen hebben een duurzaam design en zijn geschikt voor diverse ruimten op kantoor.

Over Gispen

Gispen is een historische naam. Sinds 1916 is zij verbonden aan design, innovatie en kwaliteit. Gispen staat voor de rol van ontwerper, meubelproducent en kantoorinrichting. Ze wenst voor haar opdrachtgevers functionele en aangename werkomgevingen te realiseren. Haar ideeën zijn innovatief en zinnenprikkelend. De inrichtingsfilosofie heet ‘A better Life at Work’. Gezamenlijk richten ze zich op de creatie van een ideale kantoorinrichting, waar werk en leven in balans zijn. Om dit te realiseren heeft Gispen een uitgebreide collectie producten in diverse categorieën. Denk hierbij aan Gispen bureaus, tafels, stoelen en kasten. Benieuwd naar de gehele collectie van dit innovatieve merk? Bekijk ons ruime assortiment Gispen meubilair en laat je inspireren op het gebied van kantoorinrichting.

Liever online Gispen bestellen?

Via onze partnersite Katokantoorinrichting.nl bestel je heel eenvoudig je Gispen producten online. In deze webshop vind je een uitgebreid aanbod, van banken tot bureaustoelen en van opbergsystemen tot verlichting.

Bekijk alle Gispen producten

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Gispen Zinn Smart

Zinn Smart Bureaustoel

Bekijk online
slinger gispen tafel

IC Slingerbureau

Bekijk online
gispen stoel

Dutch Originals 201

Bekijk online