Dataflex

Dataflex Computeraccessoires

Dataflex ontwerpt producten die ergonomie, technologie en werkplekken met elkaar combineren. Ze noemen dat ook wel ‘ergonomische computerwerkplekaccessoires’.  De producten zijn bedoelt voor iedere dag,  voor ieder budget en voor iedere medewerker. Dit samengevoegd met uitstekende service en professionele ondersteuning. Het bedrijf heeft internationale erkenning verworven voor de kwaliteit, technische normen en opvallende ontwerpen.

Met doel: ‘je als gebruiker te helpen bij het realiseren van een comfortabele, gezonde en inspirerende werkplek die perfect bij u past’.

Ambities nastreven

Streven naar duurzame relaties en een duurzame planeet is erg belangrijk voor Dataflex. Zo doen ze er alles aan om altijd transparant te zijn, integer te werken en respectvol om te gaan met de gemeenschap en het milieu.

Een partner met Ervaring

Al 30 jaar actief in de branche en inmiddels doorontwikkeld tot specialisten binnen het vakgebied. In bezit van het zeer gewilde ISO-certificering voor de productontwikkelings-, productie-, montage-, verkoop-, en leveringsprocessen. Daarnaast heeft het bedrijf ook een aantal ontwerpprijzen gewonnen, waaronder de indrukwekkende Red Dot Design Award en de iF Award.

Liever online Dataflex bestellen?

Dataflex producten bestel je eenvoudig online via onze partnersite. Bij Katokantoorinrichting.nl vind je een uitgebreid aanbod Dataflex producten.

Bekijk alle Dataflex producten

Offerte aanvragen

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Dataflex

Dataflex Viewlite monitorarm - bureau 142

Bekijk online
Dataflex

Dataflex Viewlite computerhouder - 200

Bekijk online
Dataflex

Dataflex Viewgo computerhouder - 903

Bekijk online