Vitra dealer! Het jaar 2020 begint goed voor KATO. De handtekeningen zijn gezet, de formaliteiten zijn achter de rug en wij mogen dan eindelijk bekend maken dat KATO nu officiële dealer is van de prachtige interieurfabrikant.

KATO officiële dealer van Vitra.

About 

Vitra is een Zwitsers familiebedrijf dat meubels ontwikkelt en bouwt. Zij zijn verbonden aan ’s werelds toonaangevende architecten, en wij zijn dan ook zeer trots en vereerd dat we ons mogen binden aan dit unieke designlabel. Zij staan sinds de jaren 50 al bekend om het produceren van designmeubels, verlichting en woonaccessoires.

Producten

Producten van dit designlabel zijn je vast niet ontgaan. Al had je misschien niet door dat het een Vitra product was. De collecties staan bekend om de vormen en zijn terug te vinden in huizen, kantoren en openbare ruimtes.

KATO officiële dealer van Vitra.

Een leven lang

Het unieke van deze prachtige designklassiekers is dat ze ontwikkeld zijn om een leven lang mee te gaan. Vitra heeft zelfs een “Campus” waarbij een stukje architectuur en een experimenteel lab voor design samenkomen. Een ware trekpleister en zeer de moeite waard om te bezoeken.

Toonaangevende ontwerpers en architecten

“Vitra beschouwt designers niet als contractanten, maar als scheppers”. Deze filosofie en samenwerkingen zijn onderscheidend. Belangrijke designers zoals Charles & Ray Eames en George Nelson drukken een stempel op de rijke geschiedenis van Vitra en op de bedrijfscultuur. De ontwerpen van al deze bijzondere designers zijn nu nog steeds terug te zien in het dagelijks leven. Meer weten over het duo Charles & Ray Eames? Lees dan hier alles over hun filosofie en designs.

KATO officiële dealer van Vitra | eames chairs

KATO meets Vitra

Klassiekers die decennialang meegaan, duurzame producten, uitvoerige ontwikkelingsfases en de hoogst mogelijke kwaliteit. Dit zijn belangrijke waarden en kenmerken voor Vitra. Waarden die voor KATO eveneens belangrijk zijn. KATO your office builder, want wij willen kwaliteit en ‘Dat werkt lekker!’ leveren. Dit doen wij met de hoogst mogelijke zorg en expertise. Wil je meer weten over KATO als dealer, de klassiekers of over hoe de producten van Vitra een toegevoegde waarde kunnen zijn voor jouw kantoor? Neem dan gerust contact met ons op.