Kantoormeubilair

Bij KATO Projecten ben je aan het goede adres wat betreft kantoormeubilair. Kantoormeubilair is verkrijgbaar in allerlei verschillende soorten en maten maar wat is nu eigenlijk het beste? Tenslotte zullen je medewerkers er de meeste tijd mee doorbrengen in deze omgeving. Het kantoormeubilair zal rondom de werkplekken intensief gebruikt worden en uiteindelijk helpt het gehele interieur mee aan de uitstraling van je organisatie en de gemoedstoestand van je collega’s. Daarom is het ook erg belangrijk om goed over het kantoormeubilair na te denken. Het personeel van KATO Projecten kan je hier gemakkelijk wegwijs mee maken want uiteindelijk wil je het beste voor je personeel.

Novel T | Kantoormeubilair | KATO Projecten

Stoelen zijn een belangrijk onderdeel van het interieur, hier zit je immers de gehele dag op. Bij het kiezen van de juiste bureaustoel kun je met veel dingen rekening houden. Zo is het bijvoorbeeld mooi als de bureaustoelen aansluiten bij je huisstijl. Daarnaast wil je ook dat medewerkers een juiste werkhouding aannemen. De beste oplossing is dan om voor ergonomische bureaustoelen te kiezen. Een ergonomische bureaustoel stimuleert je om te bewegen. Een gelijkblijvende houding en dezelfde bewegingen kunnen het lichaam op termijn belasten. Door een gezonde zithouding kan dit worden voorkomen. Al onze ergonomische bureaustoelen zijn ARBO-gecertificeerd en vallen onder de EN 1335 norm.

Nu je de juiste bureaustoel hebt gevonden is het belangrijk om het andere kantoormeubilair uit te zoeken. Dat is dan natuurlijk het bureau waar jezelf of je collega’s aan kunnen werken. Een ergonomische bureau is een belangrijk onderdeel van je werkplek. Een hele dag door zitten is niet gezond maar toch zitten veel mensen op kantoor bijna acht uur achtereenvolgens achter hetzelfde bureau in dezelfde bureaustoel. Met een goed ergonomisch bureau verbeter jij je werkplek en die van je medewerkers. Hierdoor zal de kwaliteit van het werk ook omhoog gaan. De statische belasting van het lichaam kan de oorzaak zijn van lage rug-, nek- en armklachten. Daarom is het een verstandige optie om zittend werk af te wisselden met staand werk. Een zit-sta bureau is hiervoor de perfecte oplossing.

Daarnaast ben je bij ons ook aan het goede adres voor ladeblokken, archiefkasten, monitorarmen en nog veel meer. Ben je na het lezen van dit artikel geïnteresseerd in ergonomisch kantoormeubilair? Neem dan eens een kijkje op onze website of neem vrijblijvend contact met ons op.