Van hotel inrichting tot hotel meubilair | Kato Projecten

Ben je op zoek naar een partner die je kan helpen bij het (her)inrichten van je hotel? KATO neemt je graag alle zorgen uit handen. Of het nu gaat om het inrichten van de kamers, het café of de lobby, wij denken graag met je mee. Van ontwerp tot het plaatsen van het hotel meubilair. KATO is je partner van A tot Z als het gaat om de hotel inrichting.

Kleur, sfeer en uitstraling

Bij de hotelinrichting spelen kleur, sfeer en uitstraling een belangrijke rol. De sfeer in de verschillende ruimtes moet kloppen. Je gasten moeten zich op hun gemak voelen en weer terug willen komen. Wij kijken naar elke ruimte afzonderlijk maar houden daarbij wel het totaal plaatje in gedachten. Samen met jou kijken we naar de functie van elke ruimte en welke specifieke wensen en eisen er zijn. Op basis hiervan gaan wij aan de slag. Welke kleuren passen bij de uitstraling en welke meubels horen daar bij? Wij gaan verder dan alleen het leveren van meubilair.

Complete hotel inrichting

Wij houden ons niet alleen bezig met een hotelkamer inrichten, maar gaan voor het complete plaatje. Het inrichten van de verschillende ruimtes in een hotel gaat verder dan alleen het aanschaffen van nieuw meubilair. Wij vinden de verlichting, vloerbekleding en raambekleding minstens zo belangrijk. Dit draagt immers bij aan de sfeer en uitstraling van de ruimte. Ook is maatwerk bij ons geen enkel probleem.

Onze werkwijze

We beginnen altijd met een vrijblijvende kennismaking zodat we elkaar beter leren kennen. Vervolgens inventariseren we je wensen en eisen. Op basis van deze input gaan we voor je aan de slag met als doel een verbluffend eindresultaat.

Wil je weten wat wij voor jou kunnen betekenen? Neem vrijblijvend contact met ons op. We gaan graag met je in gesprek en vertellen je alles over onze mogelijkheden.