De “About” serie van HAY is een van de meest succesvolle lanceringen van het bedrijf tot nu toe. Het is allemaal begonnen met het ontwerp van één stoel. De ontwerpster Hee Welling heeft met deze serie laten zien dat de serie van HAY daadwerkelijk tijdloos is. Tegenwoordig bestaat de “about” serie van HAY uit meer dan alleen de “about a chair” stoel.

In de loop der jaren is aan de serie toegevoegd: diner- en vergaderstoelen, bureaustoelen, barkrukken, lounge stoelen, tafels en als laatste geïntroduceerd: de sofa. Al deze meubelen zijn perfect voor gebruik op kantoor of thuis. Door het makkelijke design en de vele opties die de meubelen met zich mee brengen, is het mogelijk om eigen uitstraling te bepalen per meubel. Zo wordt ieder meubel uniek.

Zoals HAY zelf aangeeft op de website, de “about” serie is: able to blend in or stand out”.

De stoelen zijn geheel aan te passen aan uw wensen. Door de stoel te laten stofferen maakt u er een forsere en stoerdere stoel van, terwijl de keuze van het onderstel juist weer kan leiden tot een minimalistisch design met een eenvoudige kuip.

De stoelen van HAY zijn exceptioneel in zitcomfort, blinken uit in design en zijn een lust voor het oog.

KATO kantoorinrichting & projecten is in staat alle meubelen van HAY te leveren, in alle gewenste kleuren en stofferingen. Bent u geïnteresseerd in HAY About A Chair? Neem dan geheel vrijblijvend contact op met één van onze adviseurs.