Digital Agency Wirelab heeft vestigingen in Amsterdam en Enschede. Zij helpen klanten met het creëren van digitale oplossingen die het merk, de conversie en het resultaat naar een hoger niveau tillen. Het werd hoog tijd dat de kantoorinrichting bij Wirelab zelf ook naar een hoger niveau zou worden getild, daarom vroeg Wirelab ons in april dit jaar om te helpen bij het inrichten van hun kantoor in Enschede.

Van begin tot eind hebben wij dit project begeleidt en ingericht. Lisa uit de ontwerpstudio heeft alle ruimtes in 3D tekeningen uitgetekend, zodat de klant zeer realistisch de “look and feel” kon ervaren. De vraag vanuit Wirelab was: “Een kantoor geïnspireerd op Google met een glijbaan, ballenbak en meer”. Helaas waren al deze speelse elementen niet toepasbaar. Daarom is er gekozen voor een industrieel thema met houten elementen, zoals het huisje bij binnenkomst wat een vernieuwend en hip karakter geeft. Met merken als HAY, Muuto en Zuiver hebben we geprobeerd om een zo inspirerend mogelijke werkomgeving te creëren inclusief speelse elementen.

Met het toevoegen van verschillende werkplekken en vergaderruimtes kunnen de werknemers van Wirelab zo productief mogelijk zijn. Daarnaast zorgen de ergonomische stoelen voor een goed zitcomfort dat lekker werkt. Nieuw in de inrichting zijn de flexplekken, erg handig wanneer niet alle werknemers een eigen plek nodig hebben.

De vernieuwde stijl en inrichting is in oktober opgeleverd en over het resultaat zijn wij net als Wirelab zeer tevreden. Met plekken waar werknemers zich kunnen afzonderen, plekken waar zij kunnen overleggen en een plek waar zij in de pauze kunnen samenkomen is dit de ultieme werkomgeving. Uiteindelijk een kantoor geïnspireerd op Google maar met zijn eigen unieke karakter, dat werkt lekker toch?

Kijk voor meer beelden van de inrichting voor Wirelab op de projectpagina.