Ben je op zoek naar een betrouwbaar verhuurbedrijf waar je meubelen kunt huren om jouw kantoor aan te kleden? Dan ben je bij KATO aan het goede adres. Meubelen spelen nu eenmaal een belangrijke rol bij de inrichting en aankleding van jouw kantoor. KATO Kantoorinrichting & Projecten is constant bezig met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt. Zo beschikken wij over een ruim assortiment kantoormeubelen.

Dé specialist voor jouw kantoorinrichting

KATO Kantoorinrichting & Projecten is dé specialist op het gebied van kantoor- en projectinrichting. Met onze jarenlange ervaring in kantoormeubilair, weten wij als geen ander hoe een tijdelijke werkplek moet worden ingericht. Standaard hebben wij onder andere bureaus, tafels, stoelen en ladeblokken op voorraad. Wij helpen bij het inrichten van tijdelijke ruimtes en geven advies. Ben je op zoek naar ergonomische kantoormeubelen, een barkruk of complete werkplekken? Wij hebben het allemaal en helpen je graag verder.

Waarom kantoormeubilair huren?

  • Geen grote investering voor een tijdelijke oplossing
  • Personeelsuitbreiding (stagiair, seizoensmedewerkers, flexwerkers)
  • Bij een bedrijfsverhuizing
  • Inrichting van een tijdelijke ruimte
  • Voor startende ondernemers
  • Als je huidige meubilair aan vervanging toe is
  • De meubels worden circulair ingezet: MVO

Huren is interessant als het gaat om een langdurige inrichting, tijdelijk project, seizoen drukte, huisvesting of wanneer je last hebt gehad van calamiteiten. Op deze manier voorkom je een grote investering. Bij KATO Kantoorinrichting betaal je altijd een vast bedrag per maand. Wij zorgen er hoogstpersoonlijk zelf voor dat de kantoormeubelen naar jou toe worden gebracht en na afloop van de huurperiode weer worden opgehaald. Tenslotte is huren een duurzame en milieuvriendelijke oplossing.

Dat werkt lekker!

Vragen over het huren van kantoormeubelen?

Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons direct op 053-4283737.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.