Bent je op zoek naar een betrouwbaar verhuurbedrijf waar je meubelen kunt huren om jouw kantoor aan te kleden? Dan ben je hier aan het goede adres. Meubelen spelen nu eenmaal een belangrijke rol bij de inrichting en aankleding van jouw kantoor. KATO Kantoorinrichting is constant bezig met de nieuwste trends en ontwikkelingen in de markt. Zo beschikken wij over een ruim assortiment kantoormeubelen.

KATO Kantoorinrichting is de specialist voor jouw inrichting.

Hier kun je eenvoudig zoeken naar de verschillende soorten meubelen want gaat het om één barkruk, ergonomische kantoormeubelen of complete werkplekken? Wij hebben het allemaal en helpen je graag verder.

Huren is interessant als het gaat om een langdurige inrichting, tijdelijk project, seizoen drukte, huisvesting of wanneer je last hebt gehad van calamiteiten. Op deze manier hoeft u niet ineens een grote investering te doen. Bij KATO Kantoorinrichting betaal je altijd een vast bedrag. Wij zorgen er hoogstpersoonlijk zelf voor dat de kantoormeubelen naar u toe worden gebracht en na afloop van de huurperiode weer worden opgehaald. Tenslotte is huren een duurzame en milieuvriendelijke oplossing.

Dat werkt lekker!

Vragen over het huren van kantoormeubelen?

Neem gerust contact met ons op via onderstaand formulier of bel ons direct op 053-4283737.