Anderhalve meter, dat werkt beter!

De term ‘anderhalve-meter-economie’ heeft de laatste twee weken vleugels gekregen. Ondernemers zoeken allerlei creatieve mogelijkheden om het werken weer op gang te brengen en tegelijkertijd de maatregelen te respecteren. Want iedereen begrijpt inmiddels het belang van social distancing.

Soepel en snel uit de startblokken
Hoe ons leven eruitziet na COVID-19? We denken allemaal na over het nieuwe normaal en hoe we ons hierop aanpassen. Extra hygiënemaatregelen, vaste thuiswerkdagen en het zo veel mogelijk digitaal afhandelen van vergaderingen en zakelijke transacties. Relatief kleine veranderingen. Een grotere uitdaging is die afstand van anderhalve meter; deze zal niet zo snel meer verdwijnen. Het is daarom essentieel je kantoor hier zo spoedig mogelijk op in te richten, zodat ook jouw bedrijf direct en op volle kracht uit de startblokken kan komen. Oerend hard de crisis uit!

Onze dienstverlening afgestemd op jouw budget
KATO begrijpt dit! ‘Anderhalve meter, dat werkt beter!’ – met hulp van ons team tref je de juiste voorbereidingen om jezelf en je medewerkers snel en veilig terug te laten keren naar kantoor. Of om je nieuwe kantoor future-proof te maken. Hoe we dit doen? Bij KATO stemmen we de mate van onze dienstverlening af op jouw wensen en je budget zónder dat dit ten koste gaat van de kwaliteit die we leveren!

Doe het zelf – praktisch en tegen zo laag mogelijke kosten
Passend bij jou en je bedrijf kun je kiezen voor ‘doe het zelf’ – transparant, praktisch en tegen zo laag mogelijke kosten. Je ontvangt van ons een kant-en-klaar overzicht met zowel tips & trucs als ook een lijst met diverse middelen en producten. Direct toepasbaar in jouw kantoor om te kunnen werken conform de richtlijnen van het RIVM! Elk item in dit overzicht is speciaal geselecteerd en afgestemd op het ‘Anderhalve meter, dat werkt beter!’ kantoorconcept van KATO. Door jou uitgezochte items worden door ons besteld en bij je afgeleverd.

Download een handig overzicht met praktische zaken!

Advies – van analyse naar afstand
Het ‘Anderhalve meter, dat werkt beter! kantoorconcept van KATO kent een uitgebreid adviestraject, waarin we je in (maximaal) vijf stappen helpen om je kantooromgeving aan te passen aan het nieuwe normaal:

  1. Een analyse van de werkomgeving op het gebied van virusveiligheid. Zo wordt onder meer gekeken naar de huidige indeling van werkplekken, de eventuele aanwezigheid van een kantoortuin, gezamenlijke ruimtes, flex(werk)plekken, hygiëne en looproutes.
  2. Een uniek en visueel weergegeven ontwerp (2D), die de geadviseerde routing in elke ruimte weergeeft en mogelijk een nieuwe indeling adviseert. Deze routing houdt ten alle tijden rekening met anderhalve meter afstand.
  3. Volledig uitgeruste werkplekken waar veilig, effectief en plezierig aan gewerkt kan worden conform de nieuwe richtlijnen.
  4. Een aangepaste, optimaal functionerende en veilige facilitaire omgeving.
  5. Een overzichtelijk document met duidelijke, praktische afspraken en regels voor iedereen.

We adviseren en ontwerpen zoveel mogelijk met gebruik van bestaande materialen en inrichting. Onze monteurs passen de werkplekken, het interieur en de (technische) infrastructuur voor je aan.

Kato, dat werkt lekker!
Bij KATO zijn we van het ‘Niet lullen, maar poetsen’-soort… we komen gewoon graag in actie. Zeker nu en zeker ook voor jou! Want laten we eerlijk zijn, de situatie waarin BV Nederland zich momenteel verkeert gaat ons toch allemaal aan het hart. Dus of je nu kiest voor onze doe-het-zelf variant of je bent op zoek naar een specialist als partner, we helpen je graag om jouw bedrijf weer zo snel mogelijk up-and-running te krijgen. Meer weten? Neem vrijblijvend contact met ons op via telefoonnummer (053) 428 37 37 of maak een virtuele afspraak met een van onze adviseurs voor een quick scan van jouw bedrijf.

 

Contactformulier

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.