De vrijdagmiddagborrel

Het is vrijdag, je hebt een hectische werkweek achter de rug en het is bijna weekend. Bij je werknemers kan in sommige gevallen de concentratie flink afnemen. Anderen werken juist onafgebroken door. Beide gevallen zijn niet bevorderlijk voor de arbeidsproductiviteit. Wellicht is de vrijdagmiddagborrel de oplossing! Dit vraagt om een creatieve kantoorinrichting.

 

Creatieve kantoorinrichting

Creatieve kantoorinrichting

Tegenwoordig kunnen we niet meer om de nieuwe manier van werken heen. Trends zijn niet af te knipogen en alles moet natuurlijk zo efficiënt mogelijk. Onze werknemers moeten een flinke dosis creativiteit hebben. Ook moet de arbeidsproductiviteit flink omhoog. Hierbij is het belangrijk dat de medewerkers tevreden zijn en zich betrokken voelen bij het bedrijf. Uit onderzoek is gebleken dat een positieve houding de creativiteit op de werkvloer bevordert. Daarnaast draagt een creatieve kantoorinrichting bij aan een positieve werksfeer.

Deze positieve werksfeer begint bij het stimuleren van je werknemers. Begin bijvoorbeeld met het inplannen van de vrijdagmiddagborrel! De vrijdagmiddagborrel op het kantoor leent zich perfect om kansen, resultaten, verbeterpunten en andere zaken informeel te bespreken. Daarnaast creëer je door middel van de vrijdagmiddagborrel een hecht team, meer motivatie en ontspanning. Zo draagt een gezellige vrijdagmiddagborrel bij aan de arbeidsproductiviteit van je werknemers!

Do it yourself!

Maar hoe realiseer je nou een creatieve kantoorinrichting? De kantoorinrichting wordt als uitgangspunt genomen wat betreft de tevredenheid van werknemers. Daar valt natuurlijk goed kantoormeubilair onder. Het belang van goed kantoormeubilair lees je hier. Naast het juiste kantoormeubilair is het ook belangrijk dat er ruimte is voor de vrijdagmiddagborrel. Deze ruimtes kunnen op de meest creatieve wijzen gecreëerd worden. Creëer bijvoorbeeld plek in de bedrijfskantine, pantry of keuken. Maak van deze ruimte het visitekaartje van je bedrijf. Laat deze ruimte eruit springen!

De inrichting van de kantine is geen makkelijke opgave, maar met onderstaande tips helpen we je al een heel eind op weg:

  • Zorg voor voldoende kantinestoelen, zodat iedereen zich welkom voelt
  • Gebruik kleuren in de kantine: gekleurde meubels of een kleurtje aan de muur
  • Probeer eens een bartafel met barkrukken
  • Kies de juiste verlichting, voor een frisse maar toch gezellige sfeer
  • Makkelijk afneembare kantinetafels zijn een must

In onze webshop vind je voor elke ruimte het juiste meubilair, of je nu op zoek bent naar kantinemeubilair of meubilair voor andere ruimtes.

Of toch een beetje hulp?

Wij zijn bij KATO Kantoorinrichting & Projecten gespecialiseerd in onder andere creatieve kantoorinrichting. Zo hebben wij al verscheidene kantines ingericht voor bedrijven en organisaties. Graag gaan wij de uitdaging aan om voor jou de inrichting te leveren dat past bij jouw bedrijf, uitstraling en werknemers. Wij geven advies op maat voor ieder project. Bhttps://katoprojecten.nl/projecten/en je nieuwsgierig geworden naar de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op.