Bij KATO hoort #Datwerktlekker! Check de vijf onderstaande tips om dit zelf ook te creëren. 

Werk aan een zit-sta bureau
Je kent het wel, een pijnlijke rug tijdens het werken… Dit komt voornamelijk doordat je de hele dag zit. Naast een zere rug kan de hele dag zitten op lange termijn nog veel meer klachten met zich meebrengen. De oplossing om de klachten tegen te gaan of te voorkomen is een zit-sta bureau. Dit bureau zorgt ervoor dat je flexibel ergonomisch kunt werken. De hoogte kan elektrisch aangepast worden voor iedere gebruiker. Door afwisselend zittend en staand te werken voorkom je dat je er later net zo uit gaat zien als Emma: de kantoormedewerker van de toekomst. 

Zet een Swopper in je kantoor
Ken jij de Swopper al? Deze “hobbelkruk” zorgt voor meer beweging tijdens het zitten. Je creëert een actieve zithouding, waardoor je productiever blijft en langer geconcentreerd kunt werken. Er is zelfs een Swopper FIT app die het gedrag van de beweging en het calorieverbruik meet tijdens het zitten. Wedden dat je collega’s binnenkort ruziemaken over wie er op de Swopper mag!

Zorg voor sfeer
Je kantoor is ingericht, iedereen werkt met plezier aan de verstelbare bureaus en er wordt vergaderd in de moderne vergaderruimte, maar er mist nog wat, namelijk: sfeer. Werken in een sfeervolle ruimte draagt bij aan je productiviteit. Een aantal planten of andere accessoires kunnen er al voor zorgen dat je net wat lekkerder werkt. Planten verbeteren ook nog is je concentratie en de akoestiek in de ruimte en verminderen stress. Inspiratie nodig over welke accessoires je toe kunt voegen om sfeer te creëren in jouw kantoor? Neem een kijkje in onze afstijlgids!

Werk met voldoende licht
Te felle verlichting op je werkplek kan zorgen voor branderige ogen of hoofdpijn. Onvoldoende licht daarentegen kan leiden tot dufheid of het maken van fouten. Het is daarom belangrijk dat je voldoende licht hebt op je kantoor. Optimaal gebruik van daglicht in combinatie met kunstlicht zorgt ervoor dat je alerter wordt, harder kunt werken en minder fouten maakt.

Work hard play harder
Tot slot is met plezier naar je werk gaan natuurlijk het belangrijkst. Daag jezelf uit, socialize met je collega’s en neem de tijd om tussen al het werken door even te relaxen. Bij KATO betekent dit een potje poolen. Organiseer daarnaast nog leuke bedrijfsfeestjes en neem van ons aan, dat werkt zeker lekker!